top of page

MEDLEMSFÖRMÅNER

Varför ska man vara medlem i en studentkår?

#1 Det är kul

Ja det ska vara kul att vara med i en studentkår!

Vi är förespråkare för att studietiden ska vara rolig. Därför gör vi allt för att bidra till att det ska finnas roliga saker att göra på den lilla fritid som finns. Fester, event, spelkvällar, quizkvällar är några av aktiviteterna vi erbjuder.

#3 Vi hjälper dig

Likt en riddare i rustning kommer vi till undsättning!

Vi kan naturligtvis inte uträtta mirakel, men är du missnöjd med något i din utbildning och/eller känner dig orättvist behandlad så kan du alltid vända dig till oss. Vi gör därefter det vi kan för att hitta en lösning på det som inträffat!

#2 Det är billigt

Ja det är det faktiskt! För medlemskapet så får man faktiskt tillbaka pengar i slutändan!

Som SKS medlem får man rabatterade priser på nästan alla event som vi eller någon av våra studentföreningar håller i. Går du tex på två event under en termin där rabatten är 150kr/event, så har du helt plötsligt sparat 300kr. Ett medlemskap för en termin kostar 250kr! Vi erbjuder även flera medlemsexklusiva rabatter hos olika företag i Sundsvall. 

#4 Studentkortet

Ta reda på här hur du ansöker om Studentkortet om du inte redan har det!

Du som är medlem i Studentkåren i Sundsvall har möjligheten att åtnjuta ett antal lokala och regionala rabatter. I en del fall kan vi även inkludera lokala rabatter i andra delar av Sverige där vi har en stor andel distansstudenter. Det som anges på denna plats ligger utöver eventuella rabatter som du erhåller via Studentkortet.

 

När du har blivit medlem hos Studentkåren i Sundsvall får du ett aktiveringsmail från Studentkortet där du ska uppdatera ditt digitala kort.

bottom of page