top of page
  • Skribentens bildStudentkåren i Sundsvall

MFS - Pedagogiska pris!

Uppdaterat: för 6 dagar sedan


MFS - Pedagogiska pris🏅


Till vem? - Mittuniversitetets förenade studentkårer (MFS), vilket innefattar Studentkåren i Östersund och Studentkåren i Sundsvall, utser varje år två lärare, en från varje campusort, som tilldelas MFS pedagogiska pris.


För vad? - Priset är en utmärkelse för framstående pedagogiska insatser inom Mittuniversitetet där pedagogiskt nytänkande och studenternas lärande särskilt uppmärksammas.


Hur mycket? - MFS pedagogiska pris uppgår till 10.000kr och utbetalas till den avdelning där pristagaren har sin anställning.


Nominering! - Alla studenter har möjlighet att nominera till MFS pedagogiska pris. Nomineringen ska gälla en föreläsare, lärare eller handledare anställd vid Mittuniversitetet och innefatta en motivering till varför personen ska erhålla priset. Nomineringen skickas till Östersund via www.studentostersund.se eller till Sundsvall via studentkaren@sks.miun.se senast den 31 maj 2024!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Studentkåren i Sundsvall startar sin nya hemsida

Sedan hösten 2022 har det pratats om att studentkårens hemsida har behövt ett ansiktslyft. Det har vi nu fått med vår nya hemsideleverantör Wix. Samantha Modén, Ally Nordlund och Erik Lund är de som i

Comments


bottom of page